photo

William Markwood

shared this question
4 years ago

Statistics

3
Comments
302
Views

Share

1
votes

I have a test site at fairbanksfootball.com The Slideshow jumped the container and for the life of me I can't figure why or how to fix it.

I have a test site at fairbanksfootball.com The Slideshow jumped the container and for the life of me I can't figure why or how to fix it.

Add Comment

Comments (3)

photo
2

Go to your admin section.

1. Site Config

2. Go to tab "Uploads/Images"

3. Under

"Listing Image Display Settings" section look for

"Slideshow # of thumbnails per group"

set that to 4.

I hope this helps

photo
1

Wayne McGowan wrote:

Go to your admin section.

1. Site Config

2. Go to tab "Uploads/Images"

3. Under

"Listing Image Display Settings" section look for

"Slideshow # of thumbnails per group"

set that to 4.

I hope this helps

Thanks for the suggestion. But it was already set to 4. In fact picture size and shape and numbers seems to work fine. It's just the position of the js slider is all the way to the right.

photo
1

Thanks all but I found the problem. Something weird happened with the top.html in the include folder when I added a logo picture and commented out the social media stuff. When I commented out less off the social media programming it put everything back in line. Again thanks to anyone who took the time to help.

Leave Comment

photo

Attach files...

The file must be a jpg, gif, png, bmp, ico, pdf, doc, rtf, txt, zip or rar no more than 20M