photo

Joe S.

shared this question
4 years ago

Employees Involved

photo

PIV Support

Admin

Statistics

8
Comments
459
Views

Relates to

Share

Tags

1
votes

No thumbnails after re-uploading listing photos

We are running OR3.2.5 ProVersion with TransparentRets on our site HomeLifeProfessionalsRealty.com

Our

listing pictures were accidentally deleted from images/listing_photos

and subsequently replaced by ftp upload of all photos, including all

thumbnails. Everything seems to work fine but there are no thumbnail

photos.

When blank thumbnail right clicked

Image info as follows:

Type: text/html

Size: Unknown (not cached)

Dimensions: 0px × 0px (scaled to 100px × 75px)

Any suggestion? Thanks.

Comments (8)

photo Employee
1

You posted this as an idea. What is your idea?

If you meant to post a question, you can edit your post and chaneg it.

photo Employee
1

How exactly were the photos deleted?

Can you post a link to a specific example of this not working?

photo
1

PIV Support wrote:

How exactly were the photos deleted?

Can you post a link to a specific example of this not working?

photo
1

All listing photos and thumbs were deleted in the cPanel File Manager v3 by accidental "cut and paste" instead of "copy and paste"

For example: search result for all listings at http://homelifeprofessionalsrealty.com/searchresults.html returns all listings without the thumbnails

and

looking at a specific listing at http://homelifeprofessionalsrealty.com/listing-hamilton-2-storey-10-claudette-ga-820.html shows the main photo with blank thumbnails underneath but if blank thumbnail is clicked it will bring up the corresponding listing photo in the main window.

New listings updated by TRets work as they should eg: http://homelifeprofessionalsrealty.com/index.php?cur_page=5&action=searchresults&pclass[]=1 where search result has a thumbnail on the most recent listing at the bottom of the page and http://homelifeprofessionalsrealty.com/listing-ancaster-2-storey-99-judith-cr-908.html

photo Employee
1

The photos that are missing are the thumbnails.

Example: http://homelifeprofessionalsrealty.com/images/listing_photos/thumb_3555463_1.jpg

You will need to perform a full photo re-import in TRETS using the photo_last_modified modifier found in the TRETS import command docs.

photo
1

That was one of the first thing we tried; while logged in as admin the command http://homelifeprofessionalsrealty.com/admin/index.php?action=addon_transparentRETS_loadRETS\&photo_last_update=0 did not fix the problem.

I didn't see a "photo_last_modified" in the list of optional modifiers in the TRets docs

photo Employee
1

Your link is invalid and contains an escape char \ intended for use in a CRON job. Everything following that escape character will be ignored if you are triggering this via a web browser.

You are otherwise correct, I meant the photo_last_modified modifier.

photo
1

PIV Support wrote:

Your link is invalid and contains an escape char \ intended for use in a CRON job. Everything following that escape character will be ignored if you are triggering this via a web browser.

You are otherwise correct, I meant the photo_last_modified modifier.

Thank you, problem solved.

Comments have been locked on this page!